KookJij

Chips van pitabroodjes (zoet)

Een heerlijk chips van pitabroodjes (zoet) recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: Eat Well
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chips van pitabroodjes (zoet) te bereiden

Oven op 175 gr. C
Bakpapier licht bespuiten met bakspray of licht invetten.
Het broodjes horizontaal voorzichtig doormidden snijden.
Elke helft aan de snijkant inkwasten met olijfolie.
In een kopje de suiker en kaneel mengen en dit over de besmeerde helften gelijkmatig strooien.
Dan elke helft weer doormidden snijden en elk deel in 3 repen, zodat je in totaal 12 repen hebt.
Leg ze op het bakpapier op een bakplaat of een ovenrooster met de bestrooide kant boven.
Laat ze in 12 a 15 minuten krokant bakken.
Warm of koud te eten.

Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)

Prima wijze om overgebleven pitabroodjes op te maken.
Omdat ze erg dun zijn, blijven ze lekker krokant.
We hebben ze bij de koffie op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

flavia

flavia zegt:
Ja, leuk hé? Smaken naar kaneelkoekjes, maar ze zijn sneller te maken. Je kunt ze ook van andere broodjes maken, als je ze maar heel dun snijdt.:p:p
Ingrid

Ingrid zegt:
Geweldig idee!!!!