KookJij

Canneloni gevuld met roomkaas en kruiden en paprik

Een heerlijk canneloni gevuld met roomkaas en kruiden en paprik recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: spar
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Canneloni gevuld met roomkaas en kruiden en paprik te bereiden

Serveer met stokbrood en een lekkere gemengde salade.
Breng in een ruime pan water aan de kook met wat zout en een lepel olijfolie. Kook op matig vuur de lasagneplakken tot ze net gaar zijn (ca. 5 minuten). Spoel ze direct met koud water af.

Roer de roomkaas glad en meng deze met de kruiden en knoflook. Breng deze indien nodig op smaak met peper en zout. Droog de lasagneplakken en bestrijk ze aan een zijde met de roomkaas.

Rol de bladen op en leg ze op een schaal tot alle rolletjes zijn gemaakt. Zet de paprikablokjes met de slagroom op het vuur en laat het zachtjes koken tot de paprika gaar is. Op smaak brengen met peper en zout en in een mixerblender goed fijn pureren. Bestrijk de ovenbestendige schaaltjes met zachte boter en leg de rolletjes tegen elkaar in de schaaltjes.

Giet de paprikasaus door een fijne zeef over de rolletjes en bestrooi ze met het kruidenpaneermeel. Zet de schaaltjes nu in een voorverwarmde oven op 250C en laat ze in ca. 8 minuten knapperig en goudbruin kleuren.

Garneer ze vervolgens met de bieslookringetjes

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

lotte1

lotte1 zegt:
Marijke, dit dezelfde recept is al eerder op de site geplaatst door Doortje Haas. Het kwam me namelijk bekend voor, staat in mijn favorieten