KookJij

Bruschettadip van tomaten, olijven ,knoflook en kruiden.

Deze bruschettadip is niet alleen lekker om te dippen maar ook lekker bij geroosterd vlees of kip (BBQ) Ook lekker op stokbrood.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Bijgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Tijdschrift Kochen & Geniessen Partyhits mei 2014
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bruschettadip van tomaten, olijven ,knoflook en kruiden. te bereiden

  1. Tomaten wassen. Pitjes verwijderen. Tomaten in hele kleine stukjes snijden.
  2. Olijven in kleine stukjes hakken.
  3. Knoflook pellen en snipperen of uitpersen.
  4. Tijmtakjes wassen en blaadjes eraf ritsen.
  5. Alle ingrediënten door elkaar mengen en plm. 1/2 uur laten intrekken.



Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Gemaakt voor de bbq bij onze nicht. Ik las het recept en het leek mee heel lekker.
Ik heb het recept iets aangepast door in de marinade geen suiker maar een beetje honing te doen en een teentje knoflook door de dip te doen. In het originele recept is geen knoflook gebruikt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst