KookJij

Broodje romige zalm ei

Een heerlijk broodje romige zalm ei recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Broodje romige zalm ei te bereiden

Kook de eieren 4 minuten zacht in koken water. Halveer de broodjes en rooster de licht onder grill. Verhit een droge koekenpan en verwarm hierin de zalmplakjes aan één kant in ongeveer 20 seconden. Roer de lente-ui door de mascarpone. Leg de zalm op de onderste helft van het broodje en schep een lepel mascarpone op de zalm. Pel de eieren en leg deze op de mascarpone. Bestooi met zout en peper en bedek alles met het de bovenste helft

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

liliane

liliane zegt:
zeer lekker recept,zowel voor s'morgens of voor de lunch
Philip Verkooij

Philip Verkooij zegt:
Dit lijkt mij een makkelijk en een heel lekker recept. Ik ga het zeker deze week nog maken.
kim

kim zegt:
echt lekker dit ik had vanmorgen toevallig vrij van school en dacht ik ga eens iets lekkers maken en toen heb ik samen met mammie dit gemaakt dit is echt zeeeeeeer verukkelijk! :p

ik ga de volgende keer als ik geen zin heb om iets gewoons te maken maar weer op jullie site kijken ;)