Recept
« Terug naar recepten
					
						Broodje goed gevuld
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Broodje goed gevuld
Voor de vulling kan je je eigen zin doen, zowel vlees als vis.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke, Elmo, Blondy & Ziva 
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Broodje goed gevuld te bereiden
- Ajuin in blokjes snijden, paprika's in blokjes snijden deze samen met de spekblokjes opwokken goed kruiden. De eieren loskloppen met de room deze evenzeer kruiden. Snij het bovenste gedeelte af van het broodje en hol uit, Vul deze met de gewokte mengeling. Vervolgens de eimassa erover en bestrooien met kaas zet deze broodjes in een voorverwarmde oven op 200 Gr en bak +/- 15 min tot het ei gestold is. Serveer op bord met rucola en de overschot van de wokgroenten. Laat het smaken.
 
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									
                    