KookJij

Bram taart

Een heerlijk bram taart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 75 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Kinderen - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bram taart te bereiden

Klop de eieren met de suiker zolang tot ze licht van kleur en romig zijn. Voeg dan de de vanillesuiker en extract erdoor.
De gezeefde bloem en backin op het allerlaatst erdoor spatelen.

Daarna alles in een met boter ingevette en met bloem bestoven bakblik van 26 cm. doen en in een voorverwarmde oven van 175 °C in ongeveer 45 min. gaar bakken.
De volgende dag de taart in drie plakken snijden en crème of slagroom ertussen smeren eventueel met vruchten.
De taart bekleden met rolfondant.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

addie

addie zegt:
Hallo Anna,

Dat vind ik heel erg knap van jou. Heb je ook de kleine beertjes gemaakt van rolfondant?
Kookgroetjes, Addie.
anna

anna zegt:
ik ben 11 en miij is het gelukt:p:p:p
addie v.d.heuvel

addie v.d.heuvel zegt:
De rolfondant is te koop in speciale kookwinkels of bij de bakker.
De beertjes heb ik gemaakt van bruine rolfondant, cacao toevoegen en met een steekvormpje uitsteken. Daarna versieren.
De grote kop van de beer heb ik van de computer gehaald.
Bedankt voor je reactie en heel veel succes.
Addie.
mieke booghmans

mieke booghmans zegt:
hoi
heel knap vind ik deze taart, ga ze zeker maken voor het verjaardagsfeestje van zijn kleindochtertje. Kunt U mij ook vertellen waar ik de chocolade figuurtjes vind en de rolfondant.Heb het hier bij ons in België nog nooit gezien. groetjes