KookJij

Bouillon van schaaldieren en primeurgroenten

Een heerlijk bouillon van schaaldieren en primeurgroenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: delhaize
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bouillon van schaaldieren en primeurgroenten te bereiden

Giet de witte wijn en de visfumet in een kookpan. Doe daarbij de sjalotten, de prei, de tijm, de dragon, zout en peper. Breng aan de kook en laat nog 5 min. lichtjes doorkoken.
Giet de bouillon door een vergiet of een puntzeef in een kookpan.
Doe de kabeljauw, de miniwortelen, de minipreien en de minicourgettes erbij.
Laat 5 minuten koken op een zacht vuur.
Verdeel de bouillon, de vis en de groenten over de diepe borden.
Bestrooi met dragon.
Dien op met nieuwe aardappeltjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst