KookJij

Bolognaisesaus (Slowcooker)

Een heerlijke bolognaisesaus gemaakt in de slowcooker
Recept van:
Bereidingstijd: 360 min
Personen: 8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bolognaisesaus (Slowcooker) te bereiden

  1. Snipper de ui en knoflook.
  2. Bak de ui en knoflook glazig en schep dit in de slowcooker
  3. Bak het gehakt rul (met zout en peper) en schep dit ook in de slowvooker. 
  4. Giet een flinke scheut rode balsamico azijn over het gehakt
  5. Doe de rest van de ingredienten in de slowcooker en roer het geheel goed door elkaar.
  6. Zet de slowcooker 6 uur op LOW
  7. Kruid de saus naar smaak af.

Mijn kookverhaal (Harry Löhr)

Een heerlijk recept voor bolognaisesaus wat de hele dag lekker kan pruttelen in de slowcooker!
De kruiden waar geen hoeveelheid bij vermeld staat is naar smaak.
Wij hebben een grote (6 liter) slowcooker gebuikt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst