Recept
« Terug naar recepten
Bloemkool met knoflook
PT15M
Bloemkool met knoflook
Lekker zowel warm als koud !
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkool met knoflook te bereiden
Verhit de olie samen met de fijngehakte knoflook, voeg kleine bloemkoolroosjes toe en roerbak gedurende 3 minuten. Breng op smaak met peper, suiker en kippenbouillon en laat onder deksel gaar worden naar smaak. Breek de maïzena in het water en roer door het geheel, laat even doorkoken, breng op smaak met sesamolie, laat afkoelen en dien op bij BBQ.
Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)
Vervang bloemkool door broccoli, of neem van ieder de helft.