KookJij
Lees meer Lees minder

Nagerechten

IJs doet het altijd goed na een heerlijke barbecue, maar wat dacht je van vers fruit of een kaasplankje. De meest originele en lekkere recepten die niet mogen ontbreken voor een succesvolle BBQ vind je op de ze pagina.

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Subcategorie
Filters worden geladen

Nagerechten recepten

    1. Ingredienten: Slagroom, Groen stevia poeder
    2. Ingredienten: 250 gram kruidnootjes, 100 ml sterke espressokoffie, 3 eierdooiers, 100 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 250 gram mascarpone, 250 gram crème fraîche, 2 eetlepels kaneel- of sinaasappellikeur, (Grand Marnier, Cointreau...
    3. Ingredienten: 200 gr amarene kersen op siroop, 740 gr kersen op sap, 250 gr slagroom, 200 gr kersensap, 20 gr poedergelatine, 30 gr kokend water, 125 gr schuimkoekjes, 15 gr kirch wasser, 125 gr suiker, 4 st eidooiers (eiwit niet gebr...

    4. Ingredienten: 1 appel, 1 banaan, een flinke scheut liqueur coconut, 4 bolletjes vanille ijs, chocolade schilfers
    5. Ingredienten: gedroogde pruimen, rode wijn, citroensap, suiker, vanillesuiker, walnoten, slagroom
    6. Ingredienten: 250 gram witte chocola, in stukjes, 2,5 dl slagroom, 1 eiwit, 1/4 theelepel pepermunt extract, 6 blaadjes verse munt
    7. Ingredienten: 4 qbags, 1 baby ananas, 1 appel, 1 mango, 1 banaan, 100gr chocoladeschilfers of stukjes, 3 dl kokosmelk, 3 dl rum, 200gr rietsuiker, 4 eetlepels basilicum, fijngesnipperd
    8. Ingredienten: 1 kg stevige appels, 150 gram bloem, 150 gram koude boter, 150 gram rietsuiker + 3 eetlepels, 50 gram havermout, kaneelpoeder

    9. Ingredienten: 2 blikken mango, 2 limoenen, 200 ml griekse yoghurt, 250 ml opgeklopte slagroom
    10. Ingredienten: 1000 gr bloem, 500 gr boter, 500 gr suiker klontjes (gehalveerd), 4 zk vanillesuiker, 4 st eieren, 50 gr verse gist, 335 gr melk, 8 gr zout
    11. Het ideale nagerecht voor de barbecue, warme banaan met gesmolten chocolade. Super makkelijk en lekker! Ingredienten: Banaan, Chocolade
    12. Ingredienten: 4 bananen, 1 zak koetjesreep (mini’s), aluminiumfolie
    13. Ingredienten: 8 clementines, 80 cl melk, 1 zakje vanillesuiker, 4 eieren, 150g suiker, 2 koffielepels gemberpoeder

    14. Ingredienten: vanilleroomijs, aardbeien-of pistache-ijs, 1 zak frambozencoulis (diepvries), vers seizoenfruit naar keuze, sap van 1/2 citroen, 2 dl room (35% vetgehalte), bloemsuiker, 1 vanillestokje, cointreau of grand marnier
    15. Ingredienten: 4 st. pomodori tomaten, 50 ml. peperoni tapenade, O’life, olijfolie van witte truffel, Il Tartufo di Paolo, balsamicoazijn, Olitalia, 1 st. courgette, 1 el. honing met zomertruffel, Il Tartufo di Paolo, 1 zacht geitenkaa...
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Cannelloni
    Cannelloni Categorie Pasta's
    Cannelloni gevuld met gekruid gehakt, in tomatensaus en afgedekt met bechamelsaus met kaas Ingredienten: De vulling: 300 gr rundergehakt, 1 ei, 2 sjalotjes gesnipperd, 2 teentjes knoflook gesnippers, 35 gram tomatenpuree uit de tube , chilpoeder, paprika pikant poeder, 1 runderbouillonblokje, 10 cannellonipijpjes, De tomat
  2. Brabants roggebrood
    Brabants roggebrood Categorie Bakken
    Dit is een echt Brabants recept van roggebrood lekker met kaas of gerookte ham en bij de balkenbrij Ingredienten: roggemeel, volkorenmeel, tarwebloem, melk, gist gedroogd, zout, appelstroop, nescafe, olijfolie
  3. Simpele salade met vis
    Simpele salade met vis Categorie
    Een heerlijk simpele salade met een stukje koolvis. Natuurlijk kan er ook andere vis gebruikt worden. Ingredienten: Lenteui, Komkommer, romaine sla, Ei, Paprika, Zout, Peper, Dressing, Koolvis
  4. Volkoren pizzadeeg (Broodmachine)
    Volkoren pizzadeeg (Broodmachine) Categorie Pizza's
    Op zoek naar pizzadeeg wat je kan maken in de broodbakmachine? Dit is een heerlijk recept! Ingredienten: Volkoren-Tarwemeel, Honing, Droge gist, Zout, Water (lauw-warm), Olijfolie
  5. Volkoren croque met erwtjes, gerookt spek en oude Beemsterkaas
    Volkoren croque met erwtjes, gerookt spek en oude Beemsterkaas Categorie Warm
    De smeuïge Schot Ingredienten: Olijfolie, 1/2 sjalot, 1 teentje knoflook, 140 g diepvrieserwtjes, peper, zout, 4 plakjes gerookt spek, 4 sneden volkoren (zuurdesem)brood, 2 plakken Beemster Oud
  6. Ciabattacroque met verse pesto, Italiaanse ham, artisjok en Beemsterkaas
    Ciabattacroque met verse pesto, Italiaanse ham, artisjok en Beemsterkaas Categorie Warm
    De zwoele zuiderling Ingredienten: Voor de pesto:, 40 g Beemster Oud, 40 g cashewnoten, handvol basilicum, 1 teentje knoflook, 4 el olijfolie, peper, zout, Voor de broodjes:, 2 ciabattabroodjes, 4 artisjokharten (uit bokaal), handvol rucola, fijne Italiaa
  7. Croque van roggedesembrood met gerookte zalm, groene asperges en Beemsterkaas
    Croque van roggedesembrood met gerookte zalm, groene asperges en Beemsterkaas Categorie Warm
    De ziltige Scandinaviër Ingredienten: 100 g zure room, 4 takjes dille, 1 citroen, peper, zout, 2 roggedesembroodjes, 2 plakken Beemster jong, 8 groene mini-asperges, 100 g (warm)gerookte zalm
  8. Indiase visschotel
    Indiase visschotel Categorie Vis, schaal- en schelpdieren
    Ik wilde eens een pittige vis, nou met dit recept is het gelukt. Ik zou zeggen maak het eens en laat weten wat je er van vindt. Ingredienten: 200 gram roodbaarsfilet van de visboer, 6 gepelde tijgergarnalen(gamba) van de visboer, 4 krabsticks van de visboer, 1 citroen, chilipoeder, gemalen koriander(ketoembar), komijn(djinten), maizena of bloem, bloemkoolroos
  9. Appel, banaan en peersapje
    Appel, banaan en peersapje Categorie Slowjuicer
    Een heerlijk sapje uit de slowjuicer. Ingredienten: Elstar appel, Peer, Banaan
  10. Beenham met honing-mosterdglazuur uit de slowcooker
    Beenham met honing-mosterdglazuur uit de slowcooker Categorie Slowcooker
    Een heerlijk en relatief snel recept voor beenham uit de slowcooker. Dit keer met honing en mosterd. Ingredienten: Beenham (naturel), Honing (Lindehoning), Franse Mosterd, Kruidnagel, Whisky (Bushmills Original)