-
Kersenbavarois
Categorie: Nagerechten
60 min
Ingredienten: 200 gr amarene kersen op siroop, 740 gr kersen op sap, 250 gr slagroom, 200 gr kersensap, 20 gr poedergelatine, 30 gr kokend water, 125 gr schuimkoekjes, 15 gr kirch wasser, 125 gr suiker, 4 st eidooiers (eiwit niet gebr...
-
Perzikenpakketjes (bbq)
Categorie: Nagerechten
40 min
Tip: Echt heel lekker dit nagerecht. Je kunt het van tevoren klaarmaken en in de koelkast bewaren tot gebruik.
Ingredienten: 60 gram bitterkoekjes, 30 a 40 gram geschaafde amandelen, 25 gram rietsuiker, 30 a 40 gram roomboter in kleine blokjes, geraspte schil en sap van een halve citroen, 1 kleine eidooier losgeklopt, 4 halve perziken uit blik...
-
Dessert: coconut verwend appel en banaan
Categorie: Nagerechten, IJs
10 min
Ingredienten: 1 appel, 1 banaan, een flinke scheut liqueur coconut, 4 bolletjes vanille ijs, chocolade schilfers
-
Kaiserschmarrn
Categorie: Nagerechten
20 min
Ingredienten: 500 ml melk, 250 gram bloem, 6 eieren, snuifje zout, boter, bloemsuiker
-
Suikervrije slagroom met groene stevia
Categorie: Nagerechten
5 min
Ingredienten: Slagroom, Groen stevia poeder
-
Appel Crumble
Categorie: Nagerechten
60 min
Ingredienten: 1 kg stevige appels, 150 gram bloem, 150 gram koude boter, 150 gram rietsuiker + 3 eetlepels, 50 gram havermout, kaneelpoeder
-
Winterse kruidnootjes tiramisu
Categorie: Kerst, Nagerechten
20 min
Ingredienten: 250 gram kruidnootjes, 100 ml sterke espressokoffie, 3 eierdooiers, 100 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 250 gram mascarpone, 250 gram crème fraîche, 2 eetlepels kaneel- of sinaasappellikeur, (Grand Marnier, Cointreau...
-
Sinaasappelcarpaccio met meloen + proseccosabayon
Categorie: Nagerechten, Pasen
25 min
Ingredienten: 2 grote sinaasappels, 2 eetl. sinaasappellikeur, versgemalen peper, 1 canteloupe meloen, 3 eierdooiers, 3 eetl. suiker, 150 ml Prosecco of Cava
-
Pakketje met appel met coconut likeur op bbq
Categorie: Nagerechten
20 min
Ingredienten: 2 appels, een flinke scheut coconut likeur, 2 bollen vanille ijs, gemalen coco's, chocolade saus
-
Geitenkaasje met truffelhoning en tomatensalsa
Categorie: Nagerechten
30 min
Ingredienten: 4 st. pomodori tomaten, 50 ml. peperoni tapenade, O’life, olijfolie van witte truffel, Il Tartufo di Paolo, balsamicoazijn, Olitalia, 1 st. courgette, 1 el. honing met zomertruffel, Il Tartufo di Paolo, 1 zacht geitenkaa...
-
Ananascompote met meringuetopping
Categorie: Nagerechten
20 min
Ingredienten: ½ ananas, ½ citroen, 80 ml appelsap, 2 el honing, 3 eiwitten, 3 el poedersuiker, snuifje zout
-
Limoen - mango mousse
Categorie: Nagerechten
20 min
Ingredienten: 2 blikken mango, 2 limoenen, 200 ml griekse yoghurt, 250 ml opgeklopte slagroom
-
Flan met clementines en gember
Categorie: Nagerechten
20 min
Ingredienten: 8 clementines, 80 cl melk, 1 zakje vanillesuiker, 4 eieren, 150g suiker, 2 koffielepels gemberpoeder
-
Witte chocolademousse met munt
Categorie: Nagerechten
30 min
Ingredienten: 250 gram witte chocola, in stukjes, 2,5 dl slagroom, 1 eiwit, 1/4 theelepel pepermunt extract, 6 blaadjes verse munt
-
Ricotta met aardbeien en munt
Categorie: met Zuivel, Nagerechten
10 min
Ingredienten: 750 gram aardbeien, boter, 30 gram suiker, 400 gram ricotta, suiker naar smaak voor de ricotta, verse munt
Recept: Hoofdschotel kerst Juan-Les-Pins
Recept: Indische cake
Gebruiker: Lex Heufke Kantelaar
Recept: Groen(t)e kerstboom van de bakplaat
Recept: Chinese kippensoep
Recept: Gehaktbroodje met rode biet
Recept: Indonesische Loempia's
Recept: Indische Hachee
Gebruiker: joop bels
Recept: Reebiefstuk met wilde spinazie
Recept: Aardbeien Babs
Recept: Taco Dip
Recept: Kleverige kip uit de oven
Recept: Aardappel anders
Recept: Pika Natural (ZEER HEET)