KookJij
Lees meer Lees minder

Nagerechten

IJs doet het altijd goed na een heerlijke barbecue, maar wat dacht je van vers fruit of een kaasplankje. De meest originele en lekkere recepten die niet mogen ontbreken voor een succesvolle BBQ vind je op de ze pagina.

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Subcategorie
Filters worden geladen

Nagerechten recepten

    1. Ingredienten: Slagroom, Groen stevia poeder
    2. Ingredienten: 200 gr amarene kersen op siroop, 740 gr kersen op sap, 250 gr slagroom, 200 gr kersensap, 20 gr poedergelatine, 30 gr kokend water, 125 gr schuimkoekjes, 15 gr kirch wasser, 125 gr suiker, 4 st eidooiers (eiwit niet gebr...
    3. Ingredienten: 2 appels, een flinke scheut coconut likeur, 2 bollen vanille ijs, gemalen coco's, chocolade saus

    4. Ingredienten: 1 appel, 1 banaan, een flinke scheut liqueur coconut, 4 bolletjes vanille ijs, chocolade schilfers
    5. Ingredienten: 2 blikken mango, 2 limoenen, 200 ml griekse yoghurt, 250 ml opgeklopte slagroom
    6. Ingredienten: 250 gram witte chocola, in stukjes, 2,5 dl slagroom, 1 eiwit, 1/4 theelepel pepermunt extract, 6 blaadjes verse munt
    7. Ingredienten: gedroogde pruimen, rode wijn, citroensap, suiker, vanillesuiker, walnoten, slagroom
    8. Ingredienten: voor de karamel:, 4 eetl. water, 4 eetl. suiker, vormpjes, Voor de flan:, 375 ml. melk, 1 vanillestokje, 1 ei, 3 eierdooiers, 100gr. suiker

    9. Ingredienten: ½ ananas, ½ citroen, 80 ml appelsap, 2 el honing, 3 eiwitten, 3 el poedersuiker, snuifje zout
    10. Ingredienten: 1 grote rijpe ananas, 3 el notenolie, sap van 1 limoen, 1,5 el honing, 40 gram geraspte kokos, (kokosijs of peer-chocolade-ijs)
    11. Het ideale nagerecht voor de barbecue, warme banaan met gesmolten chocolade. Super makkelijk en lekker! Ingredienten: Banaan, Chocolade
    12. Ingredienten: 4 st. pomodori tomaten, 50 ml. peperoni tapenade, O’life, olijfolie van witte truffel, Il Tartufo di Paolo, balsamicoazijn, Olitalia, 1 st. courgette, 1 el. honing met zomertruffel, Il Tartufo di Paolo, 1 zacht geitenkaa...
    13. Ingredienten: 8 clementines, 80 cl melk, 1 zakje vanillesuiker, 4 eieren, 150g suiker, 2 koffielepels gemberpoeder

    14. Ingredienten: 6 bladen filodeeg, ontdooid, 2 eetlepels gesmolten boter, 2 eetlepels kristalsuiker, 4 eetlepels water, 1 sinaasappel goed schoongeboend en in dunne plakken gesneden, 1 kleine reep pure chocolade, grof gehakt, 3 eetlepel...
    15. Ingredienten: 1 el amandelschaafsel, 250 gram mascarpone, 125 ml slagroom, 1 zakje vanillesuiker, 2-3 el citroenlikeur, 12 lange vingers, 100 ml espresso , afgekoeld, poedersuiker
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Volkoren pizzadeeg (Broodmachine)
    Volkoren pizzadeeg (Broodmachine) Categorie Pizza's
    Op zoek naar pizzadeeg wat je kan maken in de broodbakmachine? Dit is een heerlijk recept! Ingredienten: Volkoren-Tarwemeel, Honing, Droge gist, Zout, Water (lauw-warm), Olijfolie
  2. Volkoren croque met erwtjes, gerookt spek en oude Beemsterkaas
    Volkoren croque met erwtjes, gerookt spek en oude Beemsterkaas Categorie Warm
    De smeuïge Schot Ingredienten: Olijfolie, 1/2 sjalot, 1 teentje knoflook, 140 g diepvrieserwtjes, peper, zout, 4 plakjes gerookt spek, 4 sneden volkoren (zuurdesem)brood, 2 plakken Beemster Oud
  3. Ciabattacroque met verse pesto, Italiaanse ham, artisjok en Beemsterkaas
    Ciabattacroque met verse pesto, Italiaanse ham, artisjok en Beemsterkaas Categorie Warm
    De zwoele zuiderling Ingredienten: Voor de pesto:, 40 g Beemster Oud, 40 g cashewnoten, handvol basilicum, 1 teentje knoflook, 4 el olijfolie, peper, zout, Voor de broodjes:, 2 ciabattabroodjes, 4 artisjokharten (uit bokaal), handvol rucola, fijne Italiaa
  4. Croque van roggedesembrood met gerookte zalm, groene asperges en Beemsterkaas
    Croque van roggedesembrood met gerookte zalm, groene asperges en Beemsterkaas Categorie Warm
    De ziltige Scandinaviër Ingredienten: 100 g zure room, 4 takjes dille, 1 citroen, peper, zout, 2 roggedesembroodjes, 2 plakken Beemster jong, 8 groene mini-asperges, 100 g (warm)gerookte zalm
  5. Indiase visschotel
    Indiase visschotel Categorie Vis, schaal- en schelpdieren
    Ik wilde eens een pittige vis, nou met dit recept is het gelukt. Ik zou zeggen maak het eens en laat weten wat je er van vindt. Ingredienten: 200 gram roodbaarsfilet van de visboer, 6 gepelde tijgergarnalen(gamba) van de visboer, 4 krabsticks van de visboer, 1 citroen, chilipoeder, gemalen koriander(ketoembar), komijn(djinten), maizena of bloem, bloemkoolroos
  6. Appel, banaan en peersapje
    Appel, banaan en peersapje Categorie Slowjuicer
    Een heerlijk sapje uit de slowjuicer. Ingredienten: Elstar appel, Peer, Banaan
  7. Beenham met honing-mosterdglazuur uit de slowcooker
    Beenham met honing-mosterdglazuur uit de slowcooker Categorie Slowcooker
    Een heerlijk en relatief snel recept voor beenham uit de slowcooker. Dit keer met honing en mosterd. Ingredienten: Beenham (naturel), Honing (Lindehoning), Franse Mosterd, Kruidnagel, Whisky (Bushmills Original)
  8. Tarte Flambee met Jalapeno
    Tarte Flambee met Jalapeno Categorie Overig
    Een eigen bedachte variant op het gerecht Tarte Flambee, van origine uit de Elzas. Ingredienten: Tarte Flambee deeg (Tante Fannie), Jalapeno, (Rode) ui, Gerookte spekreepjes, Creme Fraiche
  9. Chili con Carne zonder bonen
    Chili con Carne zonder bonen Categorie Overig
    Chili con Carne, maar dan zonder de bonen. Ingredienten: Gehakt, Ui, Knoflook, Chilipoeder, Zout, Peper, Courgette, Paprika, Tomatenblokjes
  10. Gehakttaart met croissantdeeg
    Gehakttaart met croissantdeeg Categorie Overig
    Ik had nog een blikje croissantdeeg staan wat op moest en deze taart van gemaakt Ingredienten: 1 prei , 1 ui, 1 teentje knoflook, 125 gram spekreepjes of blokjes, 300 gram rundergehakt, 1 blikje croissantdeeg, peper en zout uit de molen, cayennepeper, pikante paprikapoeder, ±100 gram geraspte kaas (welke jij lekke