KookJij
Lees meer Lees minder

Nagerechten

IJs doet het altijd goed na een heerlijke barbecue, maar wat dacht je van vers fruit of een kaasplankje. De meest originele en lekkere recepten die niet mogen ontbreken voor een succesvolle BBQ vind je op de ze pagina.

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Subcategorie
Filters worden geladen

Nagerechten recepten

    1. Ingredienten: Slagroom, Groen stevia poeder
    2. Ingredienten: 750 gram aardbeien, boter, 30 gram suiker, 400 gram ricotta, suiker naar smaak voor de ricotta, verse munt
    3. Ingredienten: 200 gr amarene kersen op siroop, 740 gr kersen op sap, 250 gr slagroom, 200 gr kersensap, 20 gr poedergelatine, 30 gr kokend water, 125 gr schuimkoekjes, 15 gr kirch wasser, 125 gr suiker, 4 st eidooiers (eiwit niet gebr...

    4. Ingredienten: 1 appel, 1 banaan, een flinke scheut liqueur coconut, 4 bolletjes vanille ijs, chocolade schilfers
    5. Ingredienten: 4 qbags, 1 baby ananas, 1 appel, 1 mango, 1 banaan, 100gr chocoladeschilfers of stukjes, 3 dl kokosmelk, 3 dl rum, 200gr rietsuiker, 4 eetlepels basilicum, fijngesnipperd
    6. Ingredienten: gedroogde pruimen, rode wijn, citroensap, suiker, vanillesuiker, walnoten, slagroom
    7. Ingredienten: 1 gallia-meloen, 1 eetlepel suiker, 1 dl water, vers basilicum, slagroom
    8. Ingredienten: vanilleroomijs, aardbeien-of pistache-ijs, 1 zak frambozencoulis (diepvries), vers seizoenfruit naar keuze, sap van 1/2 citroen, 2 dl room (35% vetgehalte), bloemsuiker, 1 vanillestokje, cointreau of grand marnier

    9. Ingredienten: 1000 gr bloem, 500 gr boter, 500 gr suiker klontjes (gehalveerd), 4 zk vanillesuiker, 4 st eieren, 50 gr verse gist, 335 gr melk, 8 gr zout
    10. Tip: Echt heel lekker dit nagerecht. Je kunt het van tevoren klaarmaken en in de koelkast bewaren tot gebruik. Ingredienten: 60 gram bitterkoekjes, 30 a 40 gram geschaafde amandelen, 25 gram rietsuiker, 30 a 40 gram roomboter in kleine blokjes, geraspte schil en sap van een halve citroen, 1 kleine eidooier losgeklopt, 4 halve perziken uit blik...
    11. Ingredienten: 2 appels, een flinke scheut coconut likeur, 2 bollen vanille ijs, gemalen coco's, chocolade saus
    12. Ingredienten: 4 st. pomodori tomaten, 50 ml. peperoni tapenade, O’life, olijfolie van witte truffel, Il Tartufo di Paolo, balsamicoazijn, Olitalia, 1 st. courgette, 1 el. honing met zomertruffel, Il Tartufo di Paolo, 1 zacht geitenkaa...
    13. Ingredienten: 2 grote sinaasappels, 2 eetl. sinaasappellikeur, versgemalen peper, 1 canteloupe meloen, 3 eierdooiers, 3 eetl. suiker, 150 ml Prosecco of Cava

    14. Ingredienten: 1 el amandelschaafsel, 250 gram mascarpone, 125 ml slagroom, 1 zakje vanillesuiker, 2-3 el citroenlikeur, 12 lange vingers, 100 ml espresso , afgekoeld, poedersuiker
    15. Ingredienten: 1 grote rijpe ananas, 3 el notenolie, sap van 1 limoen, 1,5 el honing, 40 gram geraspte kokos, (kokosijs of peer-chocolade-ijs)
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Gehakttaart met croissantdeeg
    Gehakttaart met croissantdeeg Categorie Overig
    Ik had nog een blikje croissantdeeg staan wat op moest en deze taart van gemaakt Ingredienten: 1 prei , 1 ui, 1 teentje knoflook, 125 gram spekreepjes of blokjes, 300 gram rundergehakt, 1 blikje croissantdeeg, peper en zout uit de molen, cayennepeper, pikante paprikapoeder, ±100 gram geraspte kaas (welke jij lekke
  2. Sambal eieren
    Sambal eieren Categorie Overig
    Ik heb ze ooit een keer gehad bij een Indonesisch restaurant, daar vielen ze erg in de smaak. Nu mijn eigen variant van het recept. Ingredienten: Eieren, Ui, Knoflook, Maizena, Kippenbouillon, Surinaamse sambal, Ketjap Manis, Bruine Basterdsuiker, Olie, Sap van citroen
  3. Provencaalse tonijnmuffins
    Provencaalse tonijnmuffins Categorie Amuse
    Provencaalse tonijnmuffins Ingredienten: John West toninmoot met een vleugjee olijfolie, zelfrijzend bakmeel, ei, melk, olijfolie, geraspte jong belegen kaas, verse Provencaalse kruiden of, gedroogde Provencaalse kruiden, zout, peper
  4. Makreeltaart met kaas en prei
    Makreeltaart met kaas en prei Categorie Warm
    Makreeltaart met kaas en prei Ingredienten: John West Makreelfilets in zonnebloemolie easypeel, bladerdeeg (diepvries), prei, citroen, peterselie, basilicum, bieslook, eieren, slagroom, geraspte jonge kaas, knoflook, olijfolie, zout, peper
  5. Glaasje met tonijnsalade
    Glaasje met tonijnsalade Categorie Amuse
    Glaasje met tonijnsalade Ingredienten: John West Tonijn Inspirations Basilicum, pijnboompittem, dunne stengels bleekselderij, ciabattabroodje, zeezout (molen), kerstomaatjes, peterselie, zout, peper
  6. Courgettesoep met rode zalm
    Courgettesoep met rode zalm Categorie Koud
    Courgettesoep met rode zalm Ingredienten: blikje John West wilde rode zalm, courgette, groentenbouillon, olijfolie, knoflook, slagroom, zout, peper
  7. Bruschetta met gegrilde sardines
    Bruschetta met gegrilde sardines Categorie Amuse
    Bruschetta met gegrilde sardines Ingredienten: John West gegrilde sardines naturel, trostomaten, basilicum, olijfolie extra vierge, knoflook, setvig vloerbrood, versgemalen zout, peper
  8. Deense sandwich met zalmpate
    Deense sandwich met zalmpate Categorie Beleg
    Deense sandwich met zalmpate Ingredienten: John West zalmpate, komkommer, ui, witte-wijnazijn, suiker, zuurdesembrood, mayonaise, dille
  9. Peppermint Mocha
    Peppermint Mocha Categorie Warm
    Peppermint Mocha Ingredienten: pure chocoladedrops, pepermunt sticks of, 'candy canes', melk, espresso
  10. Couscoussalade met tonijn
    Couscoussalade met tonijn Categorie Ontbijt & Lunch
    Couscoussalade met tonijn Ingredienten: John West Tuna with a twist ovengedroogde tomaten en kruidendressing, couscous, sambal of, verse rode peper, slamelange, rode paprika in blokjes gesneden, eventueel stuk plat Turks brood, citroensap