KookJij

Bali vis

Een heerlijk bali vis recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bali vis te bereiden

kabeljauw wassen in zout water
uien schoomaken en in grote stukken snijden
uien fruiten in olie
sambal toevoegen
azijn, water, zout en ketjap toevoegen
vis laten stoven (minimaal 1 uur)
gerecht bij voorkeur een dag eerder bereiden, dan trekt de smaak goed in de vis.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jacko

jacko zegt:
als je vis stooft krijgt het meer smaak van de kruiden en groente die er bij gestooft wordt

het idee dat je vis moet bakken en niet stoven leeft bij velen van u
in een hoop gevallen is stoven lekkerder dan bakken

het is allen vreemd voor de meeste van jullie.
maria11

maria11 zegt:
zoals jij het bereidt,lijkt het veel op stokvis bereiden........
lieuwe01

lieuwe01 zegt:
je moet de vis niet bakken, maar stoven. je legt de vis op de uien, aangevuld met azijn,water en ketjap
maria11

maria11 zegt:
kabeljauw hoeft maar 2x 5 min. te schroeien, waarom nu één uur ? Gaat de vis dan niet naar touw smaken ?:(:?:o