KookJij

Auberginepuree

Een heerlijk auberginepuree recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Griekenland
Keuken: Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Auberginepuree te bereiden

Verwarm de oven voor op 220C.Snijd de schil van de aubergines op 3 of 4 plaatsen in.Leg de aubergines op de bakplaat en schuif ze 45 min.in de voorverwarmde oven.Schil de aubergines en hak het vruchtvlees fijn.Doe dit in een kom.Voeg de oregano en de knoflook toe en schep met wat peper en zout door elkaar.Klop er met een garde de olijfolie door.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Chantal

Chantal zegt:
En is nog lekkerder met een paar druppeltjes citroensap erdoor!:p
Marike

Marike zegt:
Is lekker!