KookJij

Artisjokken met Geitenkaas in Ham

Een heerlijk artisjokken met geitenkaas in ham recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Jan A.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Artisjokken met Geitenkaas in Ham te bereiden

1).Leg op elke artisjokkenhelft een passend stukje geitenkaas.
2).Leg daarop 1 of 2 blaadjes munt
3).Leg daar op een halfje cornichon
3).Wikkel het geheel in een dunne plak prosciutto, Schinken, ham,enz.
4)Zet het hapje vast met een stokje.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

DIEN OP:Z et op een schaaltje en presenteer bij de borrel.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst