Recept
« Terug naar recepten
					
						Ardeens rundsnaaldje met zijn garnituren
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Ardeens rundsnaaldje met zijn garnituren
Een heerlijk ardeens rundsnaaldje met zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Overig
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Ardeens rundsnaaldje met zijn garnituren te bereiden
  Bak het vlees aan beide kanten bruin aan in boter, zet het vuur lager en laat een 15 min zachtjes garen.
Aardappelen koken, afgieten, pureren en kruiden meng er een beetje olijfolie onder.
Asperges in stukken snijden.
Courgette in grove stukken snijden.
Wok de asperges in olijfolie bijna beetgaar, aan kruiden en een scheut amaretto erover, vervolgens de courgette en tomaatjes toevoegen. Als laatste de kaas eronder roeren.
Serveer alles zeer warm op bord.
										Aardappelen koken, afgieten, pureren en kruiden meng er een beetje olijfolie onder.
Asperges in stukken snijden.
Courgette in grove stukken snijden.
Wok de asperges in olijfolie bijna beetgaar, aan kruiden en een scheut amaretto erover, vervolgens de courgette en tomaatjes toevoegen. Als laatste de kaas eronder roeren.
Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									 
                    

 
					
 
									 
									
derbyke zegt: