KookJij

Ananas in loempiavelletjes

Een heerlijk ananas in loempiavelletjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ananas in loempiavelletjes te bereiden

schil de ananas en snij ze in blokjes.
verwarm de wok en dan de blokjes in de wok doen.
daarna op smaak brengen met malibu en suiker. je kan ook karamelsaus gebruiken voor meer smaak.
en als laatst de blokjes in de loempia velletjes rollen. en de oven op tussen de 130 en 150 graden zetten.ps: houd de loempai velletjes als ze in de oven liggen goed in de gaten houden, ze worden snel bruin van kleur.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jankrijger

jankrijger zegt:
Lekker nagerecht, dat je prima kunt combineren met een bolletje ijs. Met name de ananas met Malibu is een heerlijke combinatie. let bij het maken van de loempiaatjes wel op dat je de ananas eerst en beetje droogdept, anders zijn de loempiavelletjes al stuk voordat je ze goed en wel in de oven hebt kunnen krijgen.