KookJij

Aardappelsla op een zonnige herfstdag

Een heerlijk aardappelsla op een zonnige herfstdag recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelsla op een zonnige herfstdag te bereiden

Aardappelen schillen en in schijven snijden, kook in licht gezouten water met het scheutje azijn beetgaar. Laat afkoelen.
Hard gekookt eike in kleine stukjes snijden.
Lente ajuintje in fijne ringen snijden.
Meng deze ingredienten met de mayonaise, erwtjes en mais kruiden naar smaak.
Serveer zeer fris.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst