KookJij

Aardappelpuree met overschotjes van groenten goed gekruid

Een heerlijk aardappelpuree met overschotjes van groenten goed gekruid recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpuree met overschotjes van groenten goed gekruid te bereiden

Kook de aardappelen in licht gezouten water beetgaar. Giet af en pureer deze grof.
Ajuin fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Tomaat in blokjes snijden.
Stoof deze even aan in olijfolie, kruid naar smaak met de boven vernoemde kruiden.
Rucola en eikebladsla grof snijden.
Meng al de ingrediënten onder de puree indien nodig bijkruiden.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Dat hoor ik graag Harry, laat het zeker en vast smaken ;-)
Groetjes Hilde
Harry Löhr

Harry Löhr zegt:
Ik krijg altijd honger van jou gerechtjes Hilde :)
Ik ga deze zeker maken!
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Dat geloof ik direct! :-)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Dat zou zelfs heerlijk zijn, maar spijtig genoeg niet in huis maar bij het visje smaakte het heerlijk ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Dat is een lekker pureetje, zeg! Nog wat uitgebakken spekjes er door, mmmm...... :-)