Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpartjes opgebakken
PT30M
Aardappelpartjes opgebakken
Een heerlijk aardappelpartjes opgebakken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpartjes opgebakken te bereiden
Kook de aardappelen beetgaar giet af en snijd in partjes.
Peterselie zeer fijn hakken.
Look zeer fijn snijden.
Paprika in zeer fijne blokjes snijden ofwel even door de cutter.
Laat boter heet worden in de pan bak de aardappelpartjes goed gekruid krokant aan.
Serveer warm.
Peterselie zeer fijn hakken.
Look zeer fijn snijden.
Paprika in zeer fijne blokjes snijden ofwel even door de cutter.
Laat boter heet worden in de pan bak de aardappelpartjes goed gekruid krokant aan.
Serveer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.