KookJij

Aardappelen gevuld met gerookte zalm en kruidencrème

Serveertip: heerlijk met een frisse salade met wat zalmsnippers!
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelen gevuld met gerookte zalm en kruidencrème te bereiden

  1. Verwarm de heteluchtoven voor op 200°C. Was en droog de aardappelen. Prik ze hier en daar in met een vork. Leg ze in een ovenschaal en bak 30 min in de oven. Snij ze doormidden.
  2. Haal de aardappelen leeg. Meng met een vork het kruim met de boter, de bieslook en de room en kruid met peper en zout.
  3. Vul de leeggehaalde aardappelen met dit mengsel. Werk af met de gerookte zalm en serveer met een salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Erwin Elens

Erwin Elens zegt:
Recept is aangepast.
Gr, Erwin.
j.k.kartomo

j.k.kartomo zegt:
Ik neem aan dat de zalm door het aardappelkruim wordt gemengd?
Verder lijkt het mij een reuze lekker recept.