KookJij

Aardappelcurry met kikkererwten

Een heerlijk aardappelcurry met kikkererwten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: aardappel.be
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelcurry met kikkererwten te bereiden

Snijd de ongeschilde aardappelen in blokjes.

Verhit de olie in een grote pan en fruit de gesnipperde ui en geplette knoflook 1 à 2 minuten. Voeg de aardappelen, de kikkererwten de currypasta, tomatenpuree en mangochutney toe.

Voeg de groentebouillon toe en breng aan de kook. Dek af met een deksel en laat 15 à 20 minuten sudderen tot de aardappelen gaar zijn.

Dien op met een garnituur van komkommer en koriander.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Ja, dat klopt, Sylvia.
Groetjes,
Anna.
KookJij.

Sylvia Gobets

Sylvia Gobets zegt:
Kikkererwten zijn dat garbanzo bonen?
raymond van geijn

raymond van geijn zegt:
De smaak pupillen openen zich, doet mij denken aan vroeger, mijn moeder maakte ook zoiets, was het vergeten, ga het wel maken, ik weet alleen niet of ik kikkererwten ga gebruiken.