Recept
« Terug naar recepten
Aardappelcurry met kikkererwten
PT30M
Aardappelcurry met kikkererwten
Een heerlijk aardappelcurry met kikkererwten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
aardappel.be
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelcurry met kikkererwten te bereiden
Snijd de ongeschilde aardappelen in blokjes.
Verhit de olie in een grote pan en fruit de gesnipperde ui en geplette knoflook 1 à 2 minuten. Voeg de aardappelen, de kikkererwten de currypasta, tomatenpuree en mangochutney toe.
Voeg de groentebouillon toe en breng aan de kook. Dek af met een deksel en laat 15 à 20 minuten sudderen tot de aardappelen gaar zijn.
Dien op met een garnituur van komkommer en koriander.
Verhit de olie in een grote pan en fruit de gesnipperde ui en geplette knoflook 1 à 2 minuten. Voeg de aardappelen, de kikkererwten de currypasta, tomatenpuree en mangochutney toe.
Voeg de groentebouillon toe en breng aan de kook. Dek af met een deksel en laat 15 à 20 minuten sudderen tot de aardappelen gaar zijn.
Dien op met een garnituur van komkommer en koriander.
Anna Koudys zegt:
Groetjes,
Anna.
KookJij.