KookJij

Recept voor Aardappel-kaastaart

Een heerlijk aardappel-kaastaart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle Patatjes
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

1. Boen de aardappeltjes schoon. Kook ze gaar in de schil, in gezouten water. Laat ze even afkoelen en pel ze.
2. Klop de eieren los met de bloem, de oregano, peper en zout. Vermeng ze met de verse kaas en de parmezaan.
3. Beboter een vel bakpapier en leg het in een schaal. Schep er de aardappeltjes op. Schep er het kaasmengsel over. Verdeel er de rest van de boter over.
4. Bak de taart 25 tot 30 minuten in de oven op 180°C. Serveer warm of lauw.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Hallo Maja,
Daar kun diverse soorten kaas voor gebruiken. Bijvoorbeeld: geraspte kaas, boursin cuisine, roomkaas, mozzarella. Wat je zelf maar lekker vindt. :D
Groetjes,
Anna.
KookJij.
Maja

Maja zegt:
Wat word er bedoeld met verse kaas?
jeane2_87

jeane2_87 zegt:
Ik zal het proberen, het ziet er smakelijk uit:p:p:p:p
tantemien

tantemien zegt:
Heerlijke taart, ik ga hem meteen maken, de eerst volgende keer zet ik hem op tafel, hij komt in mijn favorieten, heel erg bedankt.:);)
pinkelotje

pinkelotje zegt:
Lijkt me lekker, ga het zeker een keer maken.:D:p;):)
f. hes

f. hes zegt:
Ik ga het gelijk maken.
jepeni

jepeni zegt:
lijkt me lekker:)
Maike

Maike zegt:
Lijkt mij heerlijk:)
cindy

cindy zegt:
heerlyk ,probeert het gelyk als ik van het werk ben.doei:p
saar

saar zegt:
Lijkt me lekker, ik ga zo misschien wel uitoroberen.:):):)
stev

stev zegt:
perfect,lijkt heerlijk.ben nu op school ga het straks thuis proberen te bereiden:)