KookJij

Recept voor Aardappel in schil heerlijk koud voor bij bbq

Een heerlijk aardappel in schil heerlijk koud voor bij bbq recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: .... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Was de aardappelen halveer en kook ze in water beetgaar met zeezout en een scheut balsamico-azijn. Laat afkoelen.
Bieslook en dille fijn snijden.
Tijmblaadjes van stengel verwijderen.
Sjalotjes en ajuin fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Meng de aardappelen met zeezout, olijfolie, peper , dille, tijm en balsamico-azijn en de fijngesneden look, ajuin, sjalotjes en bieslook zachtjes onder elkaar. Serveer zeer fris.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

beccie

beccie zegt:
Ja, nu is het helemaal duidelijk :)Bedankt voor je reactie!
derbyke

derbyke zegt:
@ beccie heb het recept aan gepast sorry een foutje . Hopelijk is het nu wat duidelijker .
@ liesbeth ja maar van alles een beetje even proeven en naar smaak bijkruiden . Groetjes van ons 3 :);):p
liesbeth

liesbeth zegt:
wanneer ik de aardappel in zeezout en balsamicoazijn kook, moet ik ze dan daarna nogmaals met deze ingredienten mengen?
beccie

beccie zegt:
Moet je de aardappelen alleen in zeezout en balsamico azijn koken, zonder water toe te voegen?