KookJij

Zurcher Geschnetzeltes met rosti

Een heerlijk zurcher geschnetzeltes met rosti recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Oostenrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zurcher Geschnetzeltes met rosti te bereiden

Uien pellen en snipperen. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden.
Boter verhitten en reepjes kipfilet hierin beetje voor beetje bruin bakken. Uien even meebakken. Alle vlees weer in de pan doen. Verkruimelde bouillontabletten er aan toevoegen. Bestuiven met gezeefde bloem en al roerend meebakken. Afblussen met witte wijn. Even meekoken. Room erdoor roeren en nog even doorkomen tot saus bindt.
Champignons in andere pan bruinbakken in wat boter. Bij de kipfilet voegen. Op smaak maken met zout, peper en wat paprikapoeder.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

AnnikaT

AnnikaT zegt:
Gerbruik je fantasie, Wies! Erwtjes met worteltjes? Peultjes? Spercieboontjes of broccoli? i.p.v. de rostirondjes, aardappelpuree, krieltjes, frietjes, rijst, brood, noem maar op. Keuze genoeg!