KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Zalm uit de oven

Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Bestrijk 4 velletjes aluminiumfolie met boter en leg 1 moot per stuk in het midden.Besmeer de moten met créme fraïche en mosterd en besprenkel ze met citroensap en witte wijn.Maak op smaak met zout en peper en leg de garnalen op de vis.Vouw het aluminiumfolie dicht,zodat er een pakketje ontstaat.Stop ze 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

caroguzzi

zegt:
mmmm, dat ga ik vanavond maken, bedankt !
Catharina

zegt:
Verrukkelijk...volgens mijn kritische echtgenoot:)
bon

zegt:
Lekker.
Daphne Scherbeijn

zegt:
Heerlijk!!!!:)
Sonny

zegt:
Lijkt me heerlijk :p
wil

zegt:
Heel lekker en eenvoudig te maken.
paola

zegt:
Ga het voor onze kinderen en klein kinderen maken.
HSlijp

zegt:
Hoi,

Dit lijkt mij lekker om te maken.
Mopje

zegt:
Heb deze zalm geserveerd op: eerst aardappelpuree op het bord. Daarop verse gare spinazie, hierop de vis en dan rondom het geheel een saus, gemaakt van een bechamelsaus (gewone witte saus) en hierin een beetje tom. ketchup. Dan wordt de saus mooi roze....... Mijn vrienden vonden dit erg professioneel !!!
Miranda

zegt:
Ik ga het recept morgen voor vrienden maken, ben benieuwd.