KookJij

Wraps gevuld met kip, zalm en een frisse salsa

Deze wraps smaken eigenlijk op elk moment van de dag en het hele jaar rond. Als lunch of op een buffet maar ook als hapje op een feestje of om mee te nemen in de lunchtrommel. Ze zij natuurlijk ook leuk voor in de picknickmand. Ik maak ze meestal met gerookte kipfilet en met gerookte zalm maar ik heb ze ook wel eens gemaakt met gekookte ham. Je kunt er natuurlijk nog veel meer variaties mee bedenken. De bereiding is een fluitje van een cent en echt iedereen kan dit maken.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wraps gevuld met kip, zalm en een frisse salsa te bereiden

  1. Snijd voor de salsa de paprika, komkommer, tomaten, rode ui en lente ui in kleine blokjes en meng alles door elkaar.
  2. Smeer een wrap in met kruidenroomkaas
  3. Leg er vervolgens wat sla op.
  4. Daarna de zalm of de kipfilet en een schep van de frisse salsa er bovenop.
  5. De wrap goed strak oprollen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst