KookJij

Wortelsoep met knolselder

Een heerlijk wortelsoep met knolselder recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wortelsoep met knolselder te bereiden

Snij de wortelen en knolselder in blokjes. Doe 50 gr. knolselder en 50 gr. wortelen in een steelpan met een beetje bouillon en laat, onder deksel, beetgaar koken. Verhit de boter en fruit hierin de overige groenten, voeg bouillon toe en laat 40 minuten zacht koken. Pureer de soep, voeg room toe en breng op smaak met peper en zout. Voeg de fijngesneden groenten toe, laat doorkoken en dien op, garneer met gehakte peterselie of gescheurde salie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst