KookJij

Wortel en Vis soep

Een heerlijk wortel en vis soep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wortel en Vis soep te bereiden

Wortels, pangasiusfilet, ontbijtspek en selderij klein snijden en in 1 liter water aan de kook brengen. Bouillonblokje toevoegen en ongeveer 15 minuten laten koken. Met staafmixer pureren. De garnalen, cherrytomaatjes en peterselie toevoegen aan de soep.

Mijn kookverhaal (Tania Heeren)

Na de feestdagen is de koelkast nog gevuld met allerlei restjes. Nu kwam er een heel acceptabel tevoorschijn. Met bruin stokbrood een heerlijk lunchgerecht.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst