KookJij

Witte ragoutsoep

Een heerlijk witte ragoutsoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Gerard Schaefers
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Witte ragoutsoep te bereiden

Bloem en boter dooreenroeren, peper er in doen, hierbij langzamerhand de bouillon voegen, en de soep ± 10 minuten laten koken.
Kleine balletjes gehakt maken en deze afzonderlijk gaar koken.
Ze dan in de soep doen en deze afmaken met melk, eierdooiers, wijn en champignons.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst