KookJij

Witloof voor de lente dagen

Een heerlijk witloof voor de lente dagen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Witloof voor de lente dagen te bereiden

Witloof en de rode ajuin grof snijden.
Wok deze gekruid even op in olijfolie en voeg de tomatenpuree toe en in twee gesneden trostomaatjes.
Serveer zeer warm zowel bij vis of vlees.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
:);):p ha ha ;)
Anna

Anna zegt:
Beiden;);):p:p
derbyke

derbyke zegt:
De groenten of het decor ;)ha ha ;)
Anna

Anna zegt:
Een fleurig tafereel!:D:D;)