KookJij

Wentelteefjes op normandische wijze

Een heerlijk wentelteefjes op normandische wijze recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wentelteefjes op normandische wijze te bereiden

Neem 2 borden: in het ene mengt u de melk met de poedersuiker, in hetandere klutst u de eieren. Dompel het brood eerst in de gesuikerde melk en dan in de geklutste eieren. Kleur beide zijden in de hete boter, laat alles bruin worden, en flambeer dan met de cointreau. Schik, nog flamberend, snel op de warme borden, bestrooi met poedersuiker en dien de appelmoes met kaneel apart op in kleine schaaltjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

catie

catie zegt:
Helaas voor jullie, maar Normandië heeft ook overheerlijke sinaasappellikeur, genaamd 44, is alleen verkrijgbaar bij de stokerijen en nog lekkerder dan cointreau! Groetjes vanuit Normandië, catie;)
lindapie

lindapie zegt:
Het spijt me je te moeten laten weten, dat op Normandische wijze steeds met calvados is( hun eigen streek product en hum fierheid)en tot mijn groot spijt niet met cointreau (sinaas likeur). Wat ook niets te maken heeft met hun appel boomgaarden,van daar hun Calvados! Groetjes,Linda