KookJij

Vlindertje van Serranoham en Philadelphia

Een heerlijk vlindertje van serranoham en philadelphia recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: dvfoods.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vlindertje van Serranoham en Philadelphia te bereiden

Laat de plak bladerdeeg ontdooien.
Leg de sneetjes Serranoham op aluminium folie, bestrijk ze met philadelphiakaas en pesto, leg daarop de zongedroogde tomaatjes en doe er een snuifje peper en zou bij.
Rol het geheel strak op.
Stop dit alles in de diepvries. Wanneer het geheel bevroren is kan dit in stukjes worden geproportioneerd. Snij een stukje van +/- 1,5 cm.
Leg dit op een lapje bladerdeeg van 4 cm op 7 cm.
Draai de bladerdeeg op zoals een snoepje.
Bestrijk met eigeel en steek 2 maal met een vork enkele gaatjes in de deeg.
Bakken in de oven op 180°C gedurende 25 à 30 minuten tot de bladerdeeg goed uitgebakken is en goudbruin kleurt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst