KookJij

Vlees: bouletten in een broccoliroom-sausje met gorgonzola

Deze bouletten of balletjes kan je serveren met pasta, aardappelen of rijst.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vlees: bouletten in een broccoliroom-sausje met gorgonzola te bereiden

  1. Gehakt mengen met het ei, chapelure, tabasco en kruiden rol er bouletten van bak deze gaar aan in een beetje boter. Broccoli zeer fijn snijden deze even aanstoven in een beetje boter voeg de room toe en warm deze goed op. Mix de saus en warm deze terug goed op terwijl men de blokjes kaas eronder mengd. Serveer deze balletjes met saus zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst