KookJij

Visserspotje Halloween met gevulde pompoen

Tijd van de pompoenen zijn aangebroken, heerlijk als groenten maar ook voor decoratie.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Visserspotje Halloween met gevulde pompoen te bereiden

  1. Vis in sukken snijden, pompoenblokjes even aanbakkenin boter. Maak een blanke roux van de boter, bloem, visfond en room. Voeg de pompoenblokjes en vis toe kruiden naar smaak. Verdeel dit alles in potjes en zet in een voorverwarmde oven op 180 gr +/- 20 min. Aardappelen beetgaar koken, haal het vrucgtvlees uit de pompoenkwartjes snij hethet vruchtvlees zeer fijn en bak deze even kort aan in een beetje boter. Aardappelen pureren,kruiden met viskruiden, pompoenblokjes en het eigeel eronder mengen. Vul de partjes pompoen en zet deze eveneens in de oven. Serveer alles zeer warm op bord en garneer af.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst