KookJij

Varkensstoofvlees met groenten

Smaakt heerlijk bij koudere temperaturen!
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkensstoofvlees met groenten te bereiden

Verhit 1 el. boter en 1 el. olijfolie in de pan, kleur het vlees erin, voeg grote stukken wortel en ui toe en de bloem, goed roeren. Voeg warme kippenbouillon toe, kruid met tijm, laurier, peper en zout en laat onder deksel 50 minuten sudderen. Voeg schijfjes champignons toe, de erwten en de broccoliroosjes. Laat nog 7 minuten sudderen. Voeg room toe en laat even inkoken. Garneer met fijn gesnipperde peterselie en dien op met tagliatelle of aardappelpuree.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Gebruik eventueel een takje verse tijm en blaadje laurier.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst