KookJij

Recept voor Vakantie: verse zalmforel op de BBQ

Na een stevige wandeling naar de forellenvijvers s' avonds toch maar met de auto heerlijke verse forel gehaald.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. De vis eerst goed wassen onder stromend water verwijder de bloedresten deze vis werd levend gevangen ontdaan van organen. Gelukkig werd de vis op vakkundige manier gedood. Niks voor ons natuurlijk. Verwijder kop en staart en dep goed droog met keukenpapier. Kruid de vis naar smaak en leg deze heerlijke verse vis op alluminumfolie. De tomaat in kwartjes snijden, de champignons evenzeer in kwartjes snijden de ajuin halveren en in ringen snijden. Verdeel deze ingredienten over de vis kruid nogmaals naar smaak en besprenkel met olijfolie een scheut witte wijn vergeet de citroen niet. Vouw de folie dicht en leg de papillotte op de BBQ laat rustig garen en geniet van een glaasje wijn in de vrije natuur.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Klik op foto's om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Dat geloof ik direct! ;-)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Verser dan vers kan het niet en ze zijn overheerlijk ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Wow! Wel fijn dat de vis levend werd gevangen, hihi ;-)