KookJij

Turksbrood gevuld met visgyros

Een heerlijk turksbrood gevuld met visgyros recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
  2. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Turksbrood gevuld met visgyros te bereiden

Vis in blokjes snijden niet te klein.
Look zeer fijn snijden.
Ajuin in ringen snijden.
Meng de ingredienten allemaal onder elkaar maar zeer voorzichtig en laat enkele uren marineren.
Wok dit alles in een zeer hete wokpan.
Brood even onder de grill, half doorsnijden en beleggen met de heerlijke ingredienten.
Serveer er een blaadje sla bij.
Degene die het wensen kunnen nog een saus naar keuze toevoegen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst