KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Tosti met salami, kaas en eigengemaakte pesto

Ik had salami en ham over van de pizzarol die ik gemaakt had, dus dat moet op. Het is een lekkere vullende tosti geworden. Ik heb de tosti in de air-fryer gebakken wat verrassend goed is gelukt.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Besmeer 2 boterhammen met de groene pesto.
  2. Leg hierop de ham, kaas en salami.
  3. Snijd de mozzarella en tomaat in plakken en leg deze er dakpans om en om op de salami.
  4. Evt. met wat peper bestrooien, maar als je het wat pittiger wilt hebben.
  5. Besmeer desnoods ook de 2 andere boterhammen leg deze met de pesto naar beneden op de tomaat/mozzarella.
  6. Verwarm de oven of air-fryer op 200ºC en bak dan de tosti af, wel een keer draaien en evt. een beetje platter drukken maar ook dat is weer naar eigen smaak.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Lijkt me een heerlijke combinatie! Je kan zo eindeloos variëren wat betreft tosti's.