KookJij

Tortilla wrap pesto, kaas en parmaham

Een heerlijk tortilla wrap pesto, kaas en parmaham recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Speciale gelegenheden - WK 2014
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Anita Croes
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tortilla wrap pesto, kaas en parmaham te bereiden

Rooster de pijnboompitten goudbruin in een antiaanbak koekenpan zonder olie.
Warm de tortilla’s één voor één 10 sec. in de magnetron.
Leg ze op een stuk huishoudfolie.
Smeer de gehele tortilla in met een laagje basilicum-pesto.
Leg op de gehele breedte van de tortilla verspreid 4 plakken parma ham.
Strooi de pijnboompitjes een strookje over de gehele breedte.
Doe hetzelfde met de parmezaanse kaas.
Verdeel nu een deel van de rucola sla over de breedte.
Rol stevig (maar niet te hard!) op met behulp van folie en rol de eindjes van de folie dicht.
Leg tot gebruik in de koelkast.
Maak niet langer dan een halve dag voor gebruik klaar.

Opdienen:
Haal de folie voorzichtig van de wraps en snijd de eindje er van af.
Snijd de wraps in schuine plakken of driehoekje en zet vast met een leuke prikker
Bedek een mooie schaal met wat rucola sla of bieslooksprieten met bloemen
Drapeer hierop de wrapjes…

Lekker met een glas koele, witte wijn….

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Lisa

Lisa zegt:
Heeeeeeeerlijk! wel met andere prodcuten. maar toch heel lekker! :p
Jeanne Jansen

Jeanne Jansen zegt:
:p Erg lekker, makkelijk te maken