Recept
« Terug naar recepten
					
						Tompouce van kletskoppen met rose mangomousse 
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Tompouce van kletskoppen met rose mangomousse
Een heerlijk tompouce van kletskoppen met rose mangomousse  recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Nagerechten - Koud
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Antoinette Schaaphuizen 
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Tompouce van kletskoppen met rose mangomousse te bereiden
Week de gelatine 10 min in ruim koud water. Schil de mango's. Snij er 2 in stukken en 1 in dunne partjes.
Bereidingswijze
Breng de 2 in stukken gesneden mango's aan de kook in het water met de suiker en wat zout en peper. Laat 5 min. zachtjes koken. Pureer de mango's. Verhit de citroenjener en los hierin - van het vuur af de uitgeknepen gelatineblaadjes op. Roer het gelatinemengsel door de mangomousse samen met de fijngesneden dragon, de yoghurt en de stijfgeklopte slagroom. Schep het mengsel in een spuitzak en laat 1 uur rusten in de koelkast.
Leg op elk bord een kletskop. Spuit hierop wat mangomousse. Leg er weer een kletskop op en spuit hierop weer mangomousse. Dan nog een kletskop.
Serveertips
Bestrooi met wat poedersuiker en garneer met schijfjes mango en een framboos of aardbei.
									Bereidingswijze
Breng de 2 in stukken gesneden mango's aan de kook in het water met de suiker en wat zout en peper. Laat 5 min. zachtjes koken. Pureer de mango's. Verhit de citroenjener en los hierin - van het vuur af de uitgeknepen gelatineblaadjes op. Roer het gelatinemengsel door de mangomousse samen met de fijngesneden dragon, de yoghurt en de stijfgeklopte slagroom. Schep het mengsel in een spuitzak en laat 1 uur rusten in de koelkast.
Leg op elk bord een kletskop. Spuit hierop wat mangomousse. Leg er weer een kletskop op en spuit hierop weer mangomousse. Dan nog een kletskop.
Serveertips
Bestrooi met wat poedersuiker en garneer met schijfjes mango en een framboos of aardbei.
                    