KookJij

Thaise rundvleessalade met een Chinese draai

Een heerlijk thaise rundvleessalade met een chinese draai recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Thaise rundvleessalade met een Chinese draai te bereiden

maak het bord op
met een mengsel van waterkers en soorten sla. Ongeveer 100 gram maak het kruidenmengsel.
bak het rundvlees:
3 ons entrecote (niet te veel vet, snijd dat desnoods weg)
2 theelepels vijfkruidenpoeder (wrijf het vlees hier mee in), en ook een beetje peper en zout
gril op een hete grilplaat het vlees rosé [met een beetje olie] in pakweg vijf minuten
presenteren
Je moet het vlees even laten afkoelen en dan in heel dunne stukjes snijden. Meng dit door het kruidenmengsel en dan door het sausje. Leg op het bord met de sla.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst