KookJij

Thaise curry van varkenshaas met peultjes.

Een lekkere snelle curry van dunne plakjes varkenshaas met peultjes, lente-ui, groene curry en kokosmelk.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Thaise curry van varkenshaas met peultjes. te bereiden

  1. Currypasta mengen met 1 1/2 eetlepel olie.. Varkenshaasplakjes hierdoor mengen en plm. 10 minuten laten intrekken.
  2. In wok restant olie verhitten en hierin op hoge warmtebron steeds een deel van de plakjes varkenshaas snel bakken. Uit de pan nemen en warm houden onder aluminiumfolie.
  3. Kokosmelk en verkruimelde bouillontablet in de wok aan de kook brengen. Peultjes toevoegen en paar minuten mee sudderen tot ze beetgaar zijn. Varkenshaasplakjes en in ringetjes gesneden lente-uitjes toevoegen. Verwarmen. Op smaak maken met peper en zout.

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Lekker met rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst