KookJij

terrine de poissons tricolore

Een heerlijk terrine de poissons tricolore recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe terrine de poissons tricolore te bereiden

Terrine: witte vis fijnmalen met 2eieren, 1 eiwit, 75 gr crème fraIche, peper en zout. Hetzelfde in een aparte kom voor de zalm. Meng door de helft van de witte puree de spinazie en 2 el fijngehakte bieslook+basilicum en peterselie. Schep eerst de roze mousse in de vorm, dan de groene, eindig met de witte. Bakken in de oven, au bain marie 45 min op 180 graden. af laten koelen in de koelkast. Saus Meng alle ingredienten voor de saus goed door elkaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst