Recept
« Terug naar recepten
Tarte aux tomates, courgette et mozzarella
PT60M
Tarte aux tomates, courgette et mozzarella
Een heerlijk tarte aux tomates, courgette et mozzarella recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Martine De Clercq
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Brood - Bakken
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
De smaken van de Midi
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tarte aux tomates, courgette et mozzarella te bereiden
snij de courgette in fijne plakjes. Leg ze dakpansgewijs op het uitgerolde kruimeldeeg. Kruid met peper en zout, provencaalse kruiden.Snij de mozzarella in fijne plakjes, verdeel ze over de courgette.Snij de tomaten in dunne plakjes, leg ze dakpansgewijs over de mozzarella,provencaalse kruiden peper en zout naar smaak kruiden.Met behulp van twee koffielepels, enkele toefjes mascarpone over de tomaten leggen.
Klop de eieren los samen met de melk,kruiden naar smaak.Giet dit mengsel over de taartvulling. Bak de taart gaar in een voorverwarmde oven op 180° gedurende 30 minuten.Laat ze even afkoelen alvorens in 6 of 8 stukken te snijden.
Klop de eieren los samen met de melk,kruiden naar smaak.Giet dit mengsel over de taartvulling. Bak de taart gaar in een voorverwarmde oven op 180° gedurende 30 minuten.Laat ze even afkoelen alvorens in 6 of 8 stukken te snijden.
mdc zegt: