KookJij

Tagliatelle met tuinkruiden, gerookte kip en rucola

Een heerlijk tagliatelle met tuinkruiden, gerookte kip en rucola recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatelle met tuinkruiden, gerookte kip en rucola te bereiden

Smelt de mascarpone in een pan met dikke bodem.
Snijd de gerookte kip in dunne reepjes
Voeg de tuinkruiden en de kipreepjes toe.
Kook de pasta in water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet de pasta af en roer de saus direct door de pasta.
Meng de rucola door de pasta en bestrooi met de pijnboompitten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
nefertete,
Fijn dat het zo'n fijn recept is.
zal ik ook eens proberen met Philadelphia Light
succes met het koken:);)
m.v.g. Bert Allers
nefertete

nefertete zegt:
Prima recept. Volgende keer ga ik het ook eens proberen met Philadelphia Ligth. Misschien daardoor iets lichter.
bertal

bertal zegt:
Lotte1:
Bedankt voor de leuke reactie, komt ook bij ons geregeld op tafel.:);)
m.v.g. Bert Allers
lotte1

lotte1 zegt:
Een heerlijk recept dat snel te bereiden is. Gaat vaker bij ons op tafel komen.;)