KookJij

Tagliatelle met bieslook

Een heerlijk tagliatelle met bieslook recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatelle met bieslook te bereiden

Pasta beetgaar koken.
Witte wijnsaus:-sjalotjes fijn snijden lichtjes stoven met bakboter viskruiden toevoegen en witte wijn vervolgens de room en bieslook laten opkoken.
Alle groenten en de vis even opwokken de saus er bij en bijkruiden indien nodig.
Pasta in bord alle ingredienten er boven op en afgarneren met bieslook.
Serveren met ciabatta.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Langs deze weg wil ik het kookteam jij nog eens bedanken.
Jullie zijn geweldig.;)
derbyke

derbyke zegt:
Moet ik nu het recept opnieuw ingeven en natuurlijk inloggen niet vergeten:( groetjes
derbyke

derbyke zegt:
Sorry ben mijn naam vergeten hoe kan ik dit in orde brengen. groetjes :(