Recept
« Terug naar recepten
					
						Tagliatelle met bieslook
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Tagliatelle met bieslook
Een heerlijk tagliatelle met bieslook recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Pasta's
 - > Makkelijk & snel - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Tagliatelle met bieslook te bereiden
   Pasta beetgaar koken.
Witte wijnsaus:-sjalotjes fijn snijden lichtjes stoven met bakboter viskruiden toevoegen en witte wijn vervolgens de room en bieslook laten opkoken.
Alle groenten en de vis even opwokken de saus er bij en bijkruiden indien nodig.
Pasta in bord alle ingredienten er boven op en afgarneren met bieslook.
Serveren met ciabatta.
									Witte wijnsaus:-sjalotjes fijn snijden lichtjes stoven met bakboter viskruiden toevoegen en witte wijn vervolgens de room en bieslook laten opkoken.
Alle groenten en de vis even opwokken de saus er bij en bijkruiden indien nodig.
Pasta in bord alle ingredienten er boven op en afgarneren met bieslook.
Serveren met ciabatta.
                    
derbyke zegt:
Jullie zijn geweldig.;)