KookJij

Tagliatelle met asperges garnalen en ham

Een heerlijk tagliatelle met asperges garnalen en ham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Boodschappen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatelle met asperges garnalen en ham te bereiden

Kook de tagliatelle beetgaar. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak hierin de aspergestukjes, prei en knoflook 7 minuten. Voeg de créme fraïche en peper en zout erbij en warm goed door. Schep de garnalen en hamreepjes erdoor. Laat de saus niet koken. Serveer de tagliatelle in een warme schaal met de saus erover en bestrooi het gerecht met de parmezaanse kaas en peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

salma

salma zegt:
jummie!!
Eva

Eva zegt:
ik ga het vanavond proberen.
Corina

Corina zegt:
Heerlijk ik maak het nu voor de 2e keer echt gewelig !!