KookJij

Stamppotje van rucola en zongedroogde tomaatjes

Een heerlijk licht stamppotje dat geweldig lekker is bij vis. Natuurlijk laat het zich bij veel meer combineren dan alleen vis. Zeker wanneer je meerdere gangen eet tijdens een dineetje of gewoon als je de zware (winter)kost eventjes beu bent. Het is ook prima geschikt als bedje voor bijvoorbeeld fazant, wild zwijn of hertenbief. Een stamppotje dat dus het hele jaar door lekker is.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stamppot
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stamppotje van rucola en zongedroogde tomaatjes te bereiden

  1. Schil de aardappelen en kook ze in 20 minuten gaar.
  2. Giet ze af en voeg de gesnipperde sjalot, fijngesneden tomaatjes, creme fraiche, peper en zout en de pesto toe.
  3. Stamp dit alles goed door elkaar en schep er daarna de rucola doorheen.

Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)

Dit stamppotje is heerlijk bij vis maar ook prima geschikt voor bij wild zoals: fazant, wild zwijn of hertenbief.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst