KookJij

Spruitjescurry met aardappelpartjes

Een heerlijk spruitjescurry met aardappelpartjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: India
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spruitjescurry met aardappelpartjes te bereiden

Snipper de ui, knoflook en gember. Hak ze helemaal fijn.
Meng de kruiden door elkaar roer er 2 eetlepels water door, zodat je een pasta krijgt.
Fruit de ui op niet al te hoog vuur in de olie, voeg dan de gember toe en tot slot de knoflook.
Roer de pasta er door. Laat dit al roerend meebakken, zodat de geuren flink los komen. Voeg een kopje water toe en laat het mengsel even flink doorkoken.
Voeg de spruiten en aardappelpartjes toe. Laat het een paar minuteten doorkoken, zorg dat het niet droogkookt!!! Voeg dan eventueel wat water toe.
Doe een deksel op de pan en zet het vuur zacht. Laat het in ongveer 20 minuten gaar stoven.
Een lekker aromatisch spruitjes gerecht.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst