Recept
« Terug naar recepten
					
						Spaghetti saus met balletjes en...
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Spaghetti saus met balletjes en...
Een erg lekkere spaghetti saus welke naar smaak uit te breiden is. 
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
 - > Hoofdgerechten - Overig
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											13
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Spaghetti saus met balletjes en... te bereiden
- Stoof de ajuin , paprika goed aan in boter en kruid met de teentjes look , cajun kruiden en paprika poeder voeg er de gezeefde tomaten met basilicum bij , laat dit geheel op een zacht vuur pruttelen.
 - Terwijl van het gehakt balletjes maken : vlees en de chapelure ,ei , peper , mosterd en de teentjes look zeer goed mengen.
 - Bak deze goed aan in boter voeg het spek en de hespeblokjes toe.
 - Dit alles bij de saus en nog even laten sudderen.
 - Dien zeer warm op met pasta naar keuze.
 
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
ej.gotrah zegt:
liske zegt:
                    
jake zegt:
Cajun-kruiden komt in onze keuken nooit voor. Bij welke kruid(en) komt cajun het dichtst in de buurt en kan het eventueel ook met een ander kruid?
:D