KookJij
Lees meer Lees minder

met Vlees

Op deze pagina vind je de lekkerste soep recepten waar vlees een bestanddel van is. Heerlijk, de geur in huis van een soep die 'staat te trekken!'

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Subcategorie
Filters worden geladen

Met vlees recepten

    1. Ingredienten: - 2 kipfilets, in plakjes, - 100g Chinese vermicelli (engelenhaar), - 1 l kippenbouillon, - 2 koffielepels vissaus (nuoc mam), - 1 koffielepel zonnebloemolie, - 1 rood pepertje, in ringetjes, - 2 teentjes knoflook, gepel...
    2. Ingredienten: 500 gram spliterwten, ongeveer 3 liter water, 1 pond krabbetjes in niet te grote stukken (=varkensvlees), 250 gram in dobbelsteentjes gesneden vers spek, 2 (of meer) grote preien, 1 grote winterpeen, 1 selderijknol, 1 bo...
    3. Ingredienten: Basis runderbouillon, 1 ½ kilo runderbotten, met vlees, 2 schenkels, 150 gr wortelen, kleingesneden, 750 gr ui, kleingesneden, 3 dl droge witte wijn, 1 steel bleekselderij, in blokjes, 150 gr champignons, kleingesneden,...

    4. Ingredienten: 2 tamme duiven, 2 tuinkruiden bouillonblokjes, 1 prei, 1 selderijknol, 1 wortel rijst, peper, zout
    5. Ingredienten: 250 gr. gedroogde witte bonen, (bij toko o.i.d.)krabbetjes, schenk of gerookt spek, of verse worst., 3 wortels, 2 preien, 3 uien, 1 bol knoflook, peper, paprikapoeder, vegeta (kan je kopen bij de Turkse of wereldwinkel...
    6. Ook kan je in de slowcooker lekkere soep maken. Kippensoep met noodles bijvoorbeeld. Ingredienten: Kipfilet, Wortels, Platte peterselie, Tomaten, Kippenboullion, Water, Bleekselderij, Knoflook, Laurier, Noodles, Prei, Tijm, Zout, Peper, Ui
    7. Ingredienten: -4 liter water, -1 varkenspoot of...hamstuk, of vlees krabbetjes, of spek (kan ook een combinatie hiervan zijn) ± 500 gr., -1 1/2 tl. zout, -1/2 tl. tijm, -peper uit de molen, -2 à 3 grote bouillonblokken, -4 stelen pre...
    8. Ingredienten: 4 kippenbouten, 3 grote maggi (kippen)bouillonblokken en 4 kleintjes, 3 stengels verse sereh, 6 a 7 gedroogde salam blaadjes, 3 verse laos stronken van 8 a 9 cm, 1 eetl piment korrels, Bladselderij, 5 tenen knoflook, Wit...

    9. Ingredienten: rundsstoofvlees, 500 tot 600 g, uien, 4 à 5 stuks, paprika, 2 stuks naar keuze, tomaten, 4 stuks, aardappelen, 4 à 5 stuks (dikke), knoflook, 3 teentjes, vleesbouillon, 2 liter, tomatenpuree, 2 potjes van 70 g, paprikapo...
    10. Ingredienten: 1,25 kg mager rundervlees, bijv. runderpoelet, 1 kg uien, 100 gr reuzel, Zout, versgemalen peper, 20 gr gewone paprikapoeder (onze oosterburen noemen dit ‘edelsüsz’), 1 ltr runderbouillon, zo nodig instant, 2 rode en 2 g...
    11. Ingredienten: Water al naar gelang de hoeveelheid bot en grote van de pan daar de botten net onder water moeten staan., redelijk bevleesde botten van:, een haas, fazant, ree en of hert, bouillonblokjes naar smaak, zout, peper, snufje...
    12. Ingredienten: - 250g witloof, - 1 ui, - 1 teentje knoflook, - 100g gerookte spekblokjes, - 1l kippenbouillon, - 1dl room, - 2 klontjes suiker, - Boter of margarine, - 1 blaadje laurier, - 2 takjes tijm, - Zout, - Peper
    13. Ingredienten: 500 gram soepvlees, 1,5 liter koud water, 1 prei, wortel, 1 ui, 1/4 knolselderij, 1 dessertlepel zout, 30 gram vermicelli, 1 ei, 1 mergpijpje, enkele beschuiten, peper, zout, nootmuskaat, 1 el fijngesneden selderijgroen,...

    14. Ingredienten: 1 flinke ui, 3 eetlepels bloem (30 gram), 1 eetlepel boter, 1 eetlepel kerriepoeder, Snufje cayennepeper, 1 liter kippenbouillon, 2 eetlepels kookroom, 150 gram flinterdun gesneden kipfilet
    15. Ingredienten: Saucijzen,, verse worst. Maakt niet uit of varkens- of rundvlees., Kleine pittige chorizoworstjes zijn ook lekker. Gewoon naar ieders' smaak.
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Speklapjes uit Indonesie
    Speklapjes uit Indonesie Categorie Vlees
    Hollandser indonesisch kan haast niet en het smaakt net even anders. Ingredienten: 4 flinke speklapjes, 3 eetlepels rijstolie, 1 bombay-ui snipperen, 4 teentjes knoflook snipperen, 5 tomaten ontvellen en ontzaden en daarna in kleine blokjes snijden, 2 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels hoisin saus, 2
  2. Bami met Sesam - Katjang Saus
    Bami met Sesam - Katjang Saus Categorie Pasta's
    Komt oorspronkelijk uit Sichuan. Het is een snelle, eenvoudige en voedzame hap Ingredienten: 500 gram bami, 4 eetlepels katjang olie, 1 eetlepel witte sesam zaadjes roosteren, 1 eetlepel zwarte sesam zaadjes roosteren, 4 lente uien klein snijden, SESAM SAUS :, 5 eetlepels tahini (=sesam pasta), 2 eetlepels pinda
  3. Chinese Steak
    Chinese Steak Categorie Vlees
    Het gaat er om dat het vlees goed is gesneden en dat de saus een diepe smaak geeft Ingredienten: 750 gram mooi vlees : vinkenlap (=vanglap of bavette) jodenbiefstuk (=jodenhaas of longhaas), 5 - 6 eetlepels maizena + 2 theelepels maizena, 5 eetlepels pindaolie of rijstolie + 10 cc sesamolie, 4 tenen knoflook snippe
  4. Vindaloo
    Vindaloo Categorie Vlees
    Een vindaloo is een Indiase curry uit de buurt van Goa, welke zurig is, pittig met nogal een nadrukkelijke knoflook smaak. Het komt van het Portugese "... Ingredienten: 1250 gram procureur in hapklare brokken gesneden, 150 cc appelazijn, 100 cc dikke santen in blik, 2 grote blikken gepelde tomaat, 2 blokjes kippenbouillon, 2 eetlepels fenegriek, 1 afgestreken eetlepel cayennepeper, 1 af
  5. Foo Yong Nep
    Foo Yong Nep Categorie Overig, Warm
    Het lijkt er op, maar het is het niet. Best wel smakelijk. Ingredienten: FOO YONG NEP :, 8 eieren klutsen, Voldoende rijstolie met sesamolie om in te bakken, 150 gram fijne doperwtjes, 100 gram paddestoelen snipperen, 1 prei snipperen, 2 teentjes knoflook snipperen, 2 eetlepels selderijblad s
  6. Oven Gegaarde Bloemkool
    Oven Gegaarde Bloemkool Categorie Bijgerechten, Groenten
    Een eenvoudige wijze om een bloemkool gerecht te prepareren. Ingredienten: 600 gram bloemkool roosjes, 50 cc gesmolten boter, 3 cc zeezout + 5 cc vers gemalen zwarte peper, 100 gram geraspte Parmezaanse kaas, handje volgesnipperde peterselie
  7. Kip met Gember en Limoen
    Kip met Gember en Limoen Categorie Gevogelte
    Kip is het pienterste stukje vlees, dus maar weer iets verzonnen met allerlei kruiden.. Ingredienten: 4 ontvelde hele kippendijen, 5 cc kunyit, 5 cc pimenton, 5 cc witte peper, sap van 4 limoentjes, 1 eetlepel gerspte gemberwortel, 8 eetlepels ketja manis, 16 kerstomaatjes halveren, 1 grote ui snipperen, 2 teentjes knofl
  8. Thaise Varkensstoof
    Thaise Varkensstoof Categorie Vlees
    Heerlijk gekruid varkensvlees. Er zullen veel recepten zijn, die er enigszins op lijken. Elk huis zal z'n eigen recept hebben, dat net een beetje anders is... Ingredienten: 6 stukken varkensschouder van ongeveer 200 gram elk, 4 eetlepels rijstolie, 2 eetlepels sesamolie, 3 uien snipperen, 3 teentjes knoflook snipperen, 3 x 5 cc Nam Prik Pao, 3 theelepels vers geraspte gember, 3 x 5 cc 5 kru
  9. Pikante maiskoekjes
    Pikante maiskoekjes Categorie Overig
    Deze heb ik gemaakt bij de nieuwjaarsborrel, maar is ook lekker bij de oosterse of Indische keuken. Wel met hulp van Youtube gemaakt Ingredienten: 120 gram bloem, 1 eetlepel bakpoeder, 2 eieren, 100 ml melk, ½ rode paprika in blokjes, 2 lente of bosuitjes in ringetjes, 1 eetlepel jalapenõs, 1 teentje knoflook fijngehakt, 2 eetlepels koriander fijngehakt, 250 gram m
  10. Varkensoester 'tonnato-style'
    Varkensoester 'tonnato-style' Categorie Vis, schaal- en schelpdieren
    Varkensoester 'tonnato-style' Ingredienten: John West Pure & Nature Tonijnmoot met een vleugje water (a 130 g), John West ansjovisfilets in olijfolie (a 50 g), mayonaise (light), droge witte wijn, kappertjes, gehakt, olijfolie, varkensoesters a 150 g, op kamertem