KookJij
Lees meer Lees minder

met Vlees

Op deze pagina vind je de lekkerste soep recepten waar vlees een bestanddel van is. Heerlijk, de geur in huis van een soep die 'staat te trekken!'

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Subcategorie
Filters worden geladen

Met vlees recepten

    1. Ingredienten: - 2 kipfilets, in plakjes, - 100g Chinese vermicelli (engelenhaar), - 1 l kippenbouillon, - 2 koffielepels vissaus (nuoc mam), - 1 koffielepel zonnebloemolie, - 1 rood pepertje, in ringetjes, - 2 teentjes knoflook, gepel...
    2. Ingredienten: 250 gr. gedroogde witte bonen, (bij toko o.i.d.)krabbetjes, schenk of gerookt spek, of verse worst., 3 wortels, 2 preien, 3 uien, 1 bol knoflook, peper, paprikapoeder, vegeta (kan je kopen bij de Turkse of wereldwinkel...
    3. Ingredienten: 500 gram spliterwten, ongeveer 3 liter water, 1 pond krabbetjes in niet te grote stukken (=varkensvlees), 250 gram in dobbelsteentjes gesneden vers spek, 2 (of meer) grote preien, 1 grote winterpeen, 1 selderijknol, 1 bo...

    4. Ook kan je in de slowcooker lekkere soep maken. Kippensoep met noodles bijvoorbeeld. Ingredienten: Kipfilet, Wortels, Platte peterselie, Tomaten, Kippenboullion, Water, Bleekselderij, Knoflook, Laurier, Noodles, Prei, Tijm, Zout, Peper, Ui
    5. Ingredienten: 2 tamme duiven, 2 tuinkruiden bouillonblokjes, 1 prei, 1 selderijknol, 1 wortel rijst, peper, zout
    6. Ingredienten: 4 kippenbouten, 3 grote maggi (kippen)bouillonblokken en 4 kleintjes, 3 stengels verse sereh, 6 a 7 gedroogde salam blaadjes, 3 verse laos stronken van 8 a 9 cm, 1 eetl piment korrels, Bladselderij, 5 tenen knoflook, Wit...
    7. Ingredienten: rundsstoofvlees, 500 tot 600 g, uien, 4 à 5 stuks, paprika, 2 stuks naar keuze, tomaten, 4 stuks, aardappelen, 4 à 5 stuks (dikke), knoflook, 3 teentjes, vleesbouillon, 2 liter, tomatenpuree, 2 potjes van 70 g, paprikapo...
    8. Ingredienten: 5000 g kruimige aardappelen, 1 grote prei, 1 winterpeen, 2 uien, 2 bouilonblokken, 2 rookworsten (Unox) +2 bakjes ongezouten spekdobbelsteentjes, zout en peper naar smaak

    9. Ingredienten: 500 gr. runderpoulet in blokken van 2x2 cm, 150 gr. rookspek in blokjes, 3 uien, 3 tenen knoflook, 1 eetl. bruine suiker, 7 eetl. paprikapoeder, een flinke tak tijm, 1 eetlepel marjolein, 1/2 eetlepel sambal, of enkele r...
    10. Ingredienten: -4 liter water, -1 varkenspoot of...hamstuk, of vlees krabbetjes, of spek (kan ook een combinatie hiervan zijn) ± 500 gr., -1 1/2 tl. zout, -1/2 tl. tijm, -peper uit de molen, -2 à 3 grote bouillonblokken, -4 stelen pre...
    11. Ingredienten: 1 pak bruine bonen, prei, bouillontabletten, gehakt, soepgroenten, 3 uien, marjolein, dille, peper, 2 rookworsten
    12. Ingredienten: 2 enkele kipfilets, 1 en een kwart liter kippenbouillon ( 2,5 tabletten), 1 kleine ui in dunne schijfjes, 2 a 3 stengels bleekselderij in dunne schijfjes, stuk wortel in kleine blokjes (hoeveelheid naar smaak), 2 a 3 tom...
    13. Ingredienten: - 250g witloof, - 1 ui, - 1 teentje knoflook, - 100g gerookte spekblokjes, - 1l kippenbouillon, - 1dl room, - 2 klontjes suiker, - Boter of margarine, - 1 blaadje laurier, - 2 takjes tijm, - Zout, - Peper

    14. Ingredienten: 500 gram soepvlees, 1,5 liter koud water, 1 prei, wortel, 1 ui, 1/4 knolselderij, 1 dessertlepel zout, 30 gram vermicelli, 1 ei, 1 mergpijpje, enkele beschuiten, peper, zout, nootmuskaat, 1 el fijngesneden selderijgroen,...
    15. Ingredienten: Water al naar gelang de hoeveelheid bot en grote van de pan daar de botten net onder water moeten staan., redelijk bevleesde botten van:, een haas, fazant, ree en of hert, bouillonblokjes naar smaak, zout, peper, snufje...
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Brood met negen granen
    Brood met negen granen Categorie Bakken
    Dit brood met negen granen werden evenzeer pompoenpitten, zonnebloempitten en maanzaad gebruikt.. De bereidingstijd in cira 120 minuten en is voor ongeveer 6 personen.
  2. Quiche rijkelijk gevuld
    Quiche rijkelijk gevuld Categorie Overig, Ovenschotels
    Quiche met overheerlijke groenten, goed begin om de lente in huis te halen.. De bereidingstijd in cira 90 minuten en is voor ongeveer 3 personen.
  3. Wokgerecht met kippenblokjes en groenten
    Wokgerecht met kippenblokjes en groenten Categorie Wokken
    Proberen waard. De bereidingstijd in cira 30 minuten en is voor ongeveer 2 personen.
  4. Pizza suprème
    Pizza suprème Categorie Pizza's
    Kleurrijke pizza heerlijk gevuld. De bereidingstijd in cira 45 minuten en is voor ongeveer 2 personen.
  5. Soep: heldere bouillon met heerlijke groenten
    Soep: heldere bouillon met heerlijke groenten Categorie met Groente
    Soepje voor de frisse dagen. De bereidingstijd in cira 60 minuten en is voor ongeveer 3 personen.
  6. Aardappelgerecht voor de bbq
    Aardappelgerecht voor de bbq Categorie Bijgerechten
    Potje gevuld met heerlijke ingredienten. De bereidingstijd in cira 40 minuten en is voor ongeveer 3 personen.
  7. Hapje: potje gevuld met peer en bloedworst
    Hapje: potje gevuld met peer en bloedworst Categorie Gerechten, Warm
    Tijdens de winter heerlijk lenteweer, bbq toch maar boven halen . De bereidingstijd in cira 30 minuten en is voor ongeveer 3 personen.
  8. Zuurkoolschotel met appel en gevulde brie
    Zuurkoolschotel met appel en gevulde brie Categorie Stamppot
    Een leuk en makkelijk recept wat je zeker moet proberen.. De bereidingstijd in cira 60 minuten en is voor ongeveer 2 personen.
  9. Babi Pangang met gebakken rijst
    Babi Pangang met gebakken rijst Categorie Vlees
    De babi pangang heb ik van internet maar zelf wat aangepast met de rijst die ik zomaar gemaakt heb in de hoop dat deze wel zou smaken. Nou en dat is aardig.... De bereidingstijd in cira 30 minuten en is voor ongeveer 2 personen.
  10. Tuinbonen met spekjes en sjalotjes
    Tuinbonen met spekjes en sjalotjes Categorie Groenten
    Ikzelf was geen liefhebber van tuinbonen totdat ik ze "dubbeldopte". Het is een heel werk om ze pellen maar de moeite waard. Dus zou ik zeggen pr.... De bereidingstijd in cira 20 minuten en is voor ongeveer 2 personen.